Lærdals Beste

Sesong: Heile året

Våre sorter: Glen Ample

Oppbevaring: I frys eller kjøleskåp under/etter tining

Rike på: Vitamin C og kostfiber

Bruk: Som friske bær, smoothie eller til dessert med is og andre bær. Dei er og gode til sorbet, kompott, fromasj, bløtkaker og rullekaker - eller som nyrørt syltetøy på skiva. Norske kvalitetsbær heile året.

 

Lærdals Beste er store, gode bringebær me har frose ned i korger, så du får kvalitetsbær heile året. Bringebæra er plukka når dei er perfekt moden. Me lar dei få litt blåskjær i fargen og sørgjer for at den søte smaken er komen før me plukkar dei. Då bevarar me den ekte, gode bringebærsmaken. Deretter fraktar me dei rett på djupfrys. Bæra startar i sjokkfrys med temperaturar ned i minus 40 grader. Her blir dei værande i eit døgn, før dei tek turen inn på vanleg frys med mellom 25-30 minusgrader.

Lærdal Grønt vann finalen i Det norske måltid i 2018, med Lærdals Beste

Årets det grønne naturell – Lærdal Grønt med Lærdals beste frosne bringebær
Juryens begrunnelse:
Vinneren har et friskt og innbydende utseende, og dyp, flott farge. Smaken av årets vinner som et livlig pust av sommer – selv om årstiden kan ha skiftet til vinter. Produktet er skånsomt håndtert fra innhøsting og frem til forbruker. Med årets vinner er det tydelig at de lyse og lange sommerdagene Norge kan by på, gir vekster av svært høy kvalitet.

Les meir om Lærdals Beste - frosne bringebær.

 
 
 
Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Jordbær

Neste
Neste

Rips